Gå till innehåll

Billiga konferensrum och konferenslokaler i Visby till Almedalsveckan

Konferensrum almedalsveckan

Almedalsveckan är ett av Sveriges mest populära evenemang. Politiska partier, näringslivsorganisationer, branschföreningar, företag och intresseorganisationer samlas för att umgås – både professionellt och privat. Dessvärre är det ofta svårt att hitta lokaler, och när du väl lyckas är priserna många gånger skyhöga. Lösningen? Boka en billig konferenslokal, eller ett billigt konferensrum, via oss! Vi möjliggör Visby – även under tiderna när staden är som allra hetast.

Boka ditt konferensrum till Almedalsveckan redan nu!

Billigt och funktionellt
Konferenslokaler och konferensrum har behov av att vara funktionella. Hos oss hittar du billiga alternativ som också har allt du behöver för en lyckad sammankomst. Våra utrymmen är utrustade med gratis WiFi, tv-skärm, projektorduk, whiteboard-tavla, blädderblock och anteckningsmaterial, för att bara nämna några av tjänsterna. Särskilda önskemål? Låt oss veta så arbetar vi fram en lösning på det tillsammans.

Konferensrummet kan ta sällskap upp till 14 personer med konferensbordsdukning – perfekt för styrelsemötet eller kick-offen! Eller kanske har ni planerat att ha en utbildning eller ett seminarium under Almedalsveckan för era anställda eller intressenter? Det funkar det också, bara fantasin sätter gränser.

Vi hjälper er att lyckas
Med en fantastisk lokal som uppfyller era behov är vägen för en lyckad konferens given. Hos oss kommer ni garanterat känna er nöjda med tillställningen.

Vi är måna om att våra kunder ska få den bästa servicen. Strular tekniken eller behöver ni tillgång till utrymmet under anpassade tider? Inga problem – det löser vi. Hör av er till oss när ni är på jakt efter en billig konferenslokal med bra läge i vackra Visby.